Самолетни екскурзии

Индонезия (о. Бали) - Малайзия - Сингапур - 06.11.2021г.
11 дни / 8 нощ.
4145 лв.
Маршрут
о.Бали - Куала Лумпур - Сингапур
Дати на отпътуване
06.11.2021 г.
Изпрати запитване
Програма
1-ви ден
Среща на летище София с водача на групата. Полет с Turkish Airlines за Индонезия.

2-ри ден
Кацане в главния град на о. Бали - Денпасар. Трансфер до хотела. Свободно време. Нощувка.

3-ти ден
Закуска. Eкскурзия до селището Кинтамани – отпътуване от хотела за Батубулан, където ще може да видите представление на известния местен танц Баронг, вдъхновен от древната история на хиндуизма. След това посещение на Кинтамани, разположено по склона на кратера на вулкана Батур. Оттам се разкрива великолепна гледка към вулкана и едноименното езеро. Обяд. На връщане посещение на няколко храма и селища с богата история – Tampaksiring и храма на свещените извори на Tirta Empul; Goa Gajah - Пещерата на слоновете, датираща от 11в.; селището Celuk, известно с обработката на сребро. Връщане в хотела. Нощувка.

4-ти ден
Закуска. Екскурзия до храма Бесаких. Заминаване на Klungkung, където ще видите стария дворец на правосъдието и пещерата Goa Lawah – дом на хиляди прилепи. Пещерата има важно религиозно значение за балинезийците. Следва посещение на главния храм на острова – Бесаких. Намира се на склона на планината Агунг (3400м.), най-високата на острова. Обяд в Bukit Jambul и връщане в хотела. Нощувка.

5-ти ден
Закуска. Свободен ден или по желание екскурзия до Bedugul-Jatiluwih-Tanahlot (65 евро - заплаща се предварително в България) с включен обяд. След закуска отпътуване за селището Bedugul, разположено в джунглата. В тази част на острова е по-хладно и затова местните жители отглеждат в района основно зеленчуци и зърнени култури. Посещение на храма Улун Данау, намиращ се до езерото Братан. Обяд в селището Пакунг, след което посещение на района на Jatiluwih – на балинезийски името означава наистина прекрасен. Там ще се насладите на един от най-красивите пейзажи на целия остров, представляващ безкрайни терасовидни оризища. Накрая разглеждане на храма Танах Лот - може би най-живописния на острова, кацнал на върха на една скала на самия морски бряг. Връщане в хотела. Нощувка.

6-ти ден
Закуска. Трансфер до летището и полет за Малайзия. Кацане в столицата - Куала Лумпур. Трансфер и настаняване в хотел. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

7-ми ден
Закуска. Полудневна обиколка на Куала Лумпур – Кралския дворец, Парламента, Националния паметник в Езерните градини, Националната джамия и гарата, фотопауза на площада на Независимостта, Китайския квартал и накрая качване на известната Менара Куала Лумпур – висока 421м - първа по височина комуникационна кула в Югоизточна Азия с чудесна гледка към града и кулите близнаци Петронас – едни от символите на страната. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

8-ми ден
Закуска. Отпътуване с автобус за Сингапур (около 5-6 часа). Пристигане и настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.

9-ти ден
Закуска. Туристическа програма в Сингапур – една от най-богатите държави в света. Полудневна обиколка на града, включваща старата част със сградите от колониалния период – Парламента, Върховния съд, Kлуба по крикет, кметството и др. Разходка с лодка (около 20 мин) по река Сингапур, фотопауза при статуята на Мерлион – символа на града, носещ името на митологично същество наполовина лъв-наполовина риба, Китайския квартал. Посещение на Националната градина на орхидеите - част от ботаническата градина на Сингапур с около 60 000 растения. Накрая спирка в квартала Малката Индия, където се носят ухания на жасмин, екзотични подправки и ароматни пръчици. Свободно време за пазар. Вечеря. Нощувка.

10-ти ден
Закуска. Свободно време. Привечер трансфер до летището и полет за България.

11-ти ден
Пристигане в София.

Цената включва:

Цената не включва:

Забележка:

Условия за записване и начин на плащане:

Необходими документи:

В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на Потребителя, Туроператорът удържа следните неустойки:

Валутни курсове:

Допълнителна информация:
Хотели по програмата
О-в Бали
4145 лв.