Екзотика

Почивка в Кения - индивидуална програма
8 дни / 7 нощ.
1450 лв.
Маршрут
София - Момбаса - София
Изпрати запитване
Програма
1-ви ден София - Момбаса
Отпътуване от София с полет на Турските авиолинии в 16:00ч. за Момбаса през Истанбул. Нощен полет до Момбаса. Пътуването може да се осъществи с предпочитана от Вас авиолиния.

2-ри ден Момбаса – Диани Бийч
Пристигане в 03:30ч. на Летище Момбаса. Трансфер до избрания хотел в курорта Диани Бийч/Укунда. Настаняване и нощувка. Закуска и започване на избраното от Вас изхранване. Време за почивка, плаж и развлечение. Възможност за допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място. Нощувка.

3-ти - 7-ми ден Диани Бийч
Закуска. Изхранване по избраната от Вас опция. Време за почивка, плаж и развлечение. Възможност за допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място. Нощувка.

8-ми ден Диани Бийч - Момбаса - София
Трансфер около 02:00ч. до летището в Момбаса. Изхранване – сух пакет. Полет на Турските авиолинии в 04:25ч. от Момбаса до София през Истанбул. Пристигане в София в 15:25ч.

Цената включва:

Цената не включва:

Допълнителни екскурзии – заявяват се и се заплащат на място!
Отпътуване следобед с традиционно местно корабче (платноходка), наречено дау. По време на плаването ще имате възможност да наблюдавате красиви пейзажи към брега на Кения, както и залеза над баобабите и палмите. След залез на корабчето ще има местна музика и танци. Връщане в хотела около 22:30ч.
Посещение на втория по големина град в Кения – Момбаса. Градът е важен туристически, административен и транспортен център. Забележителностите, които предлага градът, са много и разнообразни. Архитектурата на сградите в Момбаса събира в себе си различните култури на хората, които са живели в местността. В културния център на града може да се запознаете с традиционния бит и култура на Кения. Халер Парк е друго невероятно място в Момбаса. Паркът е дом на много животински видове и може да се разходите в него по специално изградените алеи. Градът е известен и с красивите си плажове, рифове и разнообразен морски живот.
По време на тази екскурзия ще имате възможност да се гмуркате в района на остров Уасини и неговата лагуна и ще можете да видите морската флора и фауна на кенийското крайбрежие на Индийския океан.
Отпътуване сутринта от избрания хотел посока един от най-старите национални паркове в Африка, Цаво Изток. По време на сафарито ще бъдете придружени от местен водач, с помощта на когото ще можете да видите някои от уникалните представители на африканската фауна: лъв, леопард, хиена, слон, жираф, биволи, антилопа, бабуини и др. Ще имате възможност да се любувате на прекрасната африканска савана. Връщане следобед в курорта.

Начин на плащане:

Необходими документи:

В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на Потребителя, Туроператорът удържа следните неустойки:

Полезна информация:

Допълнителна информация:
Хотели по програмата
Момбаса
1450 лв.
Момбаса
1550 лв.
Момбаса
1775 лв.